Werther’s Original
Pecan Caramel Koekjes

Pecan Caramel Koekjes

De combinatie van de knapperige pecannoten en de zachte Caramel maken dit recept onweerstaanbaar! Pecan Caramel koekjes gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.

Ingrediënten

De combinatie van de knapperige pecannoten en de zachte Caramel maken dit recept onweerstaanbaar! Pecan Caramel koekjes gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.

Pecan Caramel Koekjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix met een deeghaak de boter met de suiker.

  2. Meng nu de bloem, baksoda, bakpoeder en zout door elkaar. Voeg de droge ingrediënten toe aan de suiker en boter en kneed tot een deeg.

  3. Meng nu ondertussen de cornflakes, pecannoten en de kokosrasp samen, voeg dit toe aan het deeg en kneed dit tot één geheel. Laat het deeg minimaal 1 uur rusten in de koelkast.

  4. Maak het deeg ongeveer 12 balletjes (van ongeveer 4 centimeter) met in het midden een half Werther's Original Soft Caramel snoepje en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  5. Bak de koekjes ongeveer 20 minuten tot goudbruin. Laat ze vervolgens afkoelen op de bakplaat.

  6. Voor 12 stuks

    Moeilijkheidsgraad: makkelijk

    Bereidingstijd: 20 minuten

    Wachttijd: 60 minuten

    Oventijd: 20 minuten