Werther’s Original
Zoete Verwennerij

Zoete Verwennerij

Brownies met een kern van Werther's Original caramelchocolade

Ingrediënten

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de chocolade grof en smelt deze samen met de in stukjes gesneden boter au bain-marie of in de magnetron. Laat het chocolademengsel een beetje afkoelen.

  2. Verwarm de oven voor op 180 ° C boven- / onderwarmte. Klop de eieren met de suiker en een snufje zout met de handmixer schuimig. De massa moet in volume verdubbelen en er lichtgeel uitzien. Roer geleidelijk het nog vloeibare, afgekoelde chocolademengsel erdoor. Roer dan de bloem, cacao, hazelnoten en bakpoeder erdoor.

  3. Bekleed een bak- of springvorm van ca. 20 cm x 25 cm met bakpapier, verdeel het deeg er gelijkmatig over en strijk glad. Verdeel de Werther's Original snoepjes gelijkmatig over het deeg. Bak de brownies in de oven op het middelste rooster ongeveer 35 tot 45 minuten. De binnenkant van de brownies moet na het bakken nog vochtig zijn.

  4. Laat de brownies na het bakken afkoelen en snijd hem in kleine vierkante stukjes.

  5. voor ongeveer 20 stuks